Ne demek?

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik sinein tercih edilir.

Her dakika hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble yahut sair bir mahzur bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın vakaları birmebzul yapıda en sık kontralaşılan ve güvenilir tehlikelere minval heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Muhataralı sınıftaki konuyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Birfena firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çtuzakışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Başkaca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın bapsı elbette hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları prezantabl hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının maslahatlevselliğini ve yangın Yangın Çıkış Kapısı dayanıklılığını tedariklemek kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının denetleme edilmesini mideerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page